KB Mix - Insect / Kip 1000 gram
Kb RawAlleen afhalen Regiobezorging / Afhalen
Aantal: | Prijs p/stuk | U bespaart: |
---|---|---|
vanaf 1 stuks | €4,10 p/stuk | €0,30 |
Let op:
Productomschrijving
Deze mix bevat 33% insecten. De insecten die gebruikt worden zijn Black Soldier Fly larven (BSF).
De productie van insecten is een stuk duurzamer (weinig water, minder CO2-uitstoot, geen methaan uitstoot) dan de productie van vlees.
Daarnaast zijn deze insecten een hoogwaardige bron van dierlijk eiwit.
Samenstelling : 67% Kip: 42% rug, 10% maag, 10% hart, 5% lever, 33% Insect (BSF)
Verhoudingen : Vlees: 29%, Bot: 13%, Orgaan: 25%, Extra: 33%
Analyse 69% vocht, 13% eiwit, 10% vet, 0,71% celstof, 1,98% as, 0,52% calcium, 0,31% fosfor,,
Ca:P: 1,64,
Energie: 142 kcal/100 gr.
KB - Kiezebrink heeft een uitgebreid assortiment aan rauw voer producten. Centraal bij KB RAW staat “transparantie”, dat betekent dat zij open zijn over alle ingrediënten die worden gebruikt in hun producten.
Hierdoor weet u precies welke grondstoffen er worden gebruikt en in welke verhoudingen. U weet dus precies wat u voert. U wilt voor uw hond of kat natuurlijk alleen het beste.
Bewaren en ontdooien
Omdat temperatuur een grote invloed heeft op bacteriegroei zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden bij het bewaren en ontdooien van rauw voer.
- Bewaar de producten goed verpakt in de diepvries bij - 18°C. Wanneer het product in aanraking komt met lucht, dan kan het product langzaam uitdrogen en vermindert de voedingswaarde.
- Ontdooi het rauwe voer en prooidieren in een lekvrije en afsluitbare bak in de koelkast zodat het niet in aanraking komt met uw eigen voedsel.
- Bewaar het vlees niet langer dan 2 dagen in uw koelkast, mocht een kiloverpakking teveel zijn voor 2 dagen, verdeel de rol of zak dan in meerdere porties wanneer het product nog bevroren is.
Samenstelling
Samenstelling
67% Kip: 42% rug, 10% maag, 10% hart, 5% lever, 33% Insect (BSF)Analyse
Vocht | 69% | Eiwit | 13% |
Calcium | 0,52% | Fosfor | 0,31% |
Energie | 142 kcal/100g |